SKRIV ETT INLÄGG

Välkommen att skriva i gästboken.

:) ;) :D :( :O :P :| :S

GÄSTBOK

Antal inlägg: 49

Namn: Lars-Göran
Tidpunkt: 2019-03-16 15:19
Hej Brynolf! Tack för ditt inlägg! Vi i fiskesektionen fick uppdraget att anordna tävlingar av styrelsen. Vi satte igång med en planering av både vinter och vår/sommartävlingar, tyvärr väntade vi lite för länge med första vintertävling. Om vi går ut själva så fiskar vi ju på eget ansvar men när klubben arrangerar tävlingar så måste isen vara 15 cm på 3 olika ställen i berörd sjö. Vi får hoppas på en kallare förbinder till årets vinterfiske! Vi startar upp nästa vinterfiskesäsong så snart vi kan ! Lars-Göran fiskesektionensansvarig och ordförande.

Namn: Brynolf
Tidpunkt: 2019-03-15 19:25
Hej. har en fråga vem som planerar allt isfiske? vore det inte smartare å planera lite tidigare å tidigarelägga dessa dessutom?? Inställda tävlingar hela tiden är inte bra! Med dagens väder så får vi vara glada om det finns is alls i Mars längre. Var bara en tanke för de som planerar isfisket. Annars är det en kanonklubb..

Tidpunkt: 2018-10-26 23:05
Hej Karlsson. Tråkigt du inte fick napp under hela tiden du fiskade 24 tim. Fiskade du vid Skruven även under natten då med tanke på 24 tim å inget napp som du skrev? Vad hade du för bete? Fluga, drag eller bottenmete? Varierade du betet under de 24 timmarna & även plats? Vaken uppstår när det finns ex. flugfä, myggor mm på vattenytan. I somras var det ont om dem då det var torrt väder & inget regnade då de först kläcks & bildas. Detta betyder absolut inte att det är dåligt fiske för att det vakar dåligt, de ligger på botten & väntar mat i värmen. En annan stor orsak till att de är svårflörtade är lufttrycket. Vi släpper i 1000 kg Regnbåge/år & fördelat på 4 ggr/år & vi har ju koll på alla Skruvenkort hela tiden som säljs & fångstrapporter men som tyvärr många missar som är viktigt. Det finns mer än gott om regnbåge i Skruven Men du fick ju 3 st ggn innan. Berätta gärna det också är du snäll.

Namn: Karlsson
Tidpunkt: 2018-09-20 13:58
Hej! Fiskar i 24 timmar inte ett napp endast 2vak under den tiden. Troligen dåligt med fisk implanterat. Med det priset måste ni ha bättre koll på uppragen fångst !!

Namn: Målskyttar
Hemsida: http://malskyttar.se
Tidpunkt: 2018-08-04 16:13
Tog mina första tre på 15 min förra gången! De vägde mellan 1,2 och 2 kilo, helt okej tycker jag. Gick bra även för de andra.

Riktigt bra, tycker jag!
Tackar!

Tidpunkt: 2018-05-24 21:35
Hej Rasmus! Du ringde ju mej i em så du har ju fått svar på dina frågor. Finns gott om bäcköring och på vår hemsida finns en karta som markerar fisket i Bruzaån. Frendo bensinmack har även denna karta man kan få. Allemansrätten tillåter 1 dygn att tälta. Lämna fångstrapport som vi pratade om för det är jätte viktigt för oss i fiskeklubben för att få en inblick över beståndet och storlek på bäcköringen.

Namn: Rasmus Horn Aagesen
Tidpunkt: 2018-05-23 15:20
Hej! Jag är sugen på att komma o fiska hos er på fredag. Hur är fisket i brusaån. Var börjar och slutar strömmen? Jag tänkte sova i tält, finns det någon lämplig plats?

Tidpunkt: 2018-05-14 18:38
Övre Åsjön har Silveråns FVOF hand om och arrenderas inte av Mariannelunds Fiskeklubb. Sjöar vi arrenderar är just dem du nämnt nedan.

Namn: Henrik Milton
Tidpunkt: 2018-05-10 19:45
Hitta denna text nu (det första man blir blind på är ögonen)

"Här finns möjlighet att utöva ädelfiske vid sjön Skruven, fiske av abbore, gädda ect i nedre Åsjöarna och Fagersjön, samt strömvattenfiske efter bäcköring i Brusaån."

Namn: Henrik Milton
Tidpunkt: 2018-05-10 19:42
Halloj! Har ni kvar något vatten i övre åsjön? Kunde inte hitta någon karta på hemsidan över vilka vatten som ingår.