SKRIV ETT INLÄGG

Välkommen att skriva i gästboken.

:) ;) :D :( :O :P :| :S

GÄSTBOK

Antal inlägg: 55

Namn: Storfiskaren
Tidpunkt: 2019-09-02 23:16
Då var det dags att besöka skruven igen!åker
Hem med 3 fina regnbågar ! Flugfiske kanon klar på 45 minuter!

Tidpunkt: 2019-08-06 22:45
Hej Tobias!
Kräftfiskepremiären är endast för våra medlemmar i klubben och äger rum fredag den 30/8 kl. 18.00. Det kommer mer info snart på vår hemsida och till våra medlemmar som har angett sin mailadress.
-För övrigt är allt kräftfiske förbjudet under hela året i våra arrenderade sjöar och vattendrag.
/Titti Silwärn, Mariannelunds fiskeklubb

Privat meddelande
(2019-08-04 14:02)

Namn: Tobias Hedberg
Tidpunkt: 2019-07-31 21:25
Hej!
Undrar om kräftfisket 2019. När? Var? Hur? Kostnad? Osv..

Tack på förhand
//Totte

Tidpunkt: 2019-07-29 17:47
Hej Andreas.
Roligt du uppskattar vårt fiskevatten vi arrenderar av Eksjö kommun.
Vad det gäller medlemsavgift för dam så har det alltid så länge jag vet varit 100 kr. Anledningen är för att locka flera damer att börja fiska då medlemsantalet varje år för dam bara är 5 st motsvarande till herrar med 70 st. Endast av den anledningen. Pensionärer betalar ju oxå 100 kr, oavsett om de är män eller kvinnor. Barn och ungdom rabatterar vi oxå för att locka deras intresse till fiske liksom kvinnor.
/Titti Silwärn Mariannelunds fiskeklubb

Namn: Andreas
Tidpunkt: 2019-07-18 23:23
Hej!
För det första vill jag nämna att jag verkligen uppskattat era fiskevatten och att det är en fröjd att fiska i sjöarna runt mariannelund. Förra året var jag medlem i klubben och övervägde att köpa ett medlemskort även iår. Dock vill jag veta varför medlemskap i eran klubb är 100kr dyrare för män än för kvinnor i samma åldersgrupp. Känns som en aning av könsdiskriminering. Hur resonerar ni?

Namn: Lars-Göran
Tidpunkt: 2019-03-16 15:19
Hej Brynolf! Tack för ditt inlägg! Vi i fiskesektionen fick uppdraget att anordna tävlingar av styrelsen. Vi satte igång med en planering av både vinter och vår/sommartävlingar, tyvärr väntade vi lite för länge med första vintertävling. Om vi går ut själva så fiskar vi ju på eget ansvar men när klubben arrangerar tävlingar så måste isen vara 15 cm på 3 olika ställen i berörd sjö. Vi får hoppas på en kallare förbinder till årets vinterfiske! Vi startar upp nästa vinterfiskesäsong så snart vi kan ! Lars-Göran fiskesektionensansvarig och ordförande.

Namn: Brynolf
Tidpunkt: 2019-03-15 19:25
Hej. har en fråga vem som planerar allt isfiske? vore det inte smartare å planera lite tidigare å tidigarelägga dessa dessutom?? Inställda tävlingar hela tiden är inte bra! Med dagens väder så får vi vara glada om det finns is alls i Mars längre. Var bara en tanke för de som planerar isfisket. Annars är det en kanonklubb..

Tidpunkt: 2018-10-26 23:05
Hej Karlsson. Tråkigt du inte fick napp under hela tiden du fiskade 24 tim. Fiskade du vid Skruven även under natten då med tanke på 24 tim å inget napp som du skrev? Vad hade du för bete? Fluga, drag eller bottenmete? Varierade du betet under de 24 timmarna & även plats? Vaken uppstår när det finns ex. flugfä, myggor mm på vattenytan. I somras var det ont om dem då det var torrt väder & inget regnade då de först kläcks & bildas. Detta betyder absolut inte att det är dåligt fiske för att det vakar dåligt, de ligger på botten & väntar mat i värmen. En annan stor orsak till att de är svårflörtade är lufttrycket. Vi släpper i 1000 kg Regnbåge/år & fördelat på 4 ggr/år & vi har ju koll på alla Skruvenkort hela tiden som säljs & fångstrapporter men som tyvärr många missar som är viktigt. Det finns mer än gott om regnbåge i Skruven Men du fick ju 3 st ggn innan. Berätta gärna det också är du snäll.

Namn: Karlsson
Tidpunkt: 2018-09-20 13:58
Hej! Fiskar i 24 timmar inte ett napp endast 2vak under den tiden. Troligen dåligt med fisk implanterat. Med det priset måste ni ha bättre koll på uppragen fångst !!