SKRIV ETT INLÄGG

Välkommen att skriva i gästboken.

:) ;) :D :( :O :P :| :S

GÄSTBOK

Antal inlägg: 55

Namn: Henrik
Tidpunkt: 2016-05-01 08:41
Dåligt fiske i skruven? Nädå!
Jag tog mina första två på 5 min och den sista strax innan kl nio. Alla fiskar var i fint skick och vägde från 1.5 till 2.2kg.
Flera runt i kring oss fick massor med fisk så dåligt var det minsann inte, men man ska inte tro att det är en garanti att man får fisk. Då är det bättre att gå till frysdisken i affären!

Tidpunkt: 2016-04-30 14:46
Hej Milan! Det går utmärkt att fiska med flugfiske i Skruven. Sen kan det variera från dag till dag vad regnbågen nappar på beroende på väder mm Tänk bara på att inte gå i sjön, för det är sankmark och mycket dy på vissa ställen. Lycka till!

Tidpunkt: 2016-04-30 14:40
Hej! Enligt ditt inlägg kl: 07.15 i dag, så har du väl inte hunnit fiska mer än ett par timmar? Du är väl medveten om att Skruvens fiskekort gäller i 24 timmar för 3 st regnbågar!
41 Personer löste Skruvenkort till premiären.Under tiden 18-21 då vi hade ett pris till största fisk, så hade ca: 50 regnbågar tagits upp under de 3 första timmarna. Då återstår 21 timmar att fortsätta fiska för att få upp sin pott på 3 st.
Tyvärr har vi ett stort problem med tjuvfiske i Skruven. Det är jätte tråkigt då vi i klubben köper in fisk för i-släpp och sen går andra och plockar upp dom olagligt.
Därför har vi nu utbildat flera fisketillsynsmän som ständigt har övervakning på fisket och beslagtar all fiskeutrustning och gör en polisanmälan om tjuvfiske sker.

Namn: Besviken
Tidpunkt: 2016-04-30 07:15
Mycket besviken på fisket igår! Inte många som fick fisk och de som fick det hade fisken en eller två krokar i munnen, tjuvfisket verkar vara väldigt stort. Sista gången jag var där! 250 spänn åt skogen. Väldigt tråkigt när man sett fram emot detta fisket under lång tid.

Namn: Milan
Tidpunkt: 2016-04-29 16:30
Går det att fiska med fluga runt sjön?

Namn: lasse
Tidpunkt: 2016-02-04 15:20
Hej Sara! Vad roligt att det suger i fisketarmen! En bra sjö att fiska aborre i är nedre åsjön!

Namn: Sara
Tidpunkt: 2016-01-31 18:34
Hej, det suger lite i flugfiskar-tarmen nu.. Är inte så mycket för vinterfiske. Är rätt sugen på att dra upp några fina borrar i vår, någon som vet vart man ska åka då?

Namn: Nybörjare
Tidpunkt: 2015-07-19 09:46
Hej, jag förstår inte vissa inlägg här om att det är dåligt fiske i Skruven??? jag är ingen expert men hade inga problem att fånga 3 regnbågar på kort tid..

Namn: storfiskaren
Tidpunkt: 2015-07-17 17:04
jag var bara tvungen att åka och testa skruven efter den kritik som riktas mot skruven och dess styrelse! Kan bara konstatera att det finns bra med regnbåge i sjön men man bör veta var och vilken tidpunkt som är bäst! Jag har aldri varit där utan att åka hem med tre fiskar ibland på kort tid ibland få man utnyttja dygnet! DET ÄR SÅ FISKE SKA VA!

Tidpunkt: 2015-07-17 01:31
Hej Fredrik.
Jag vet inte varför du säger att du skulle avråda alla att fiska i Skruven?
Vi släpper i 1000 kg fisk vid 4 tillfällen/år.
Enligt våra fångstrapporter vid registrering så kammar så gott som alla hem 3 Regnbågar!
Och som du sa själv... Regnbågen är ingen svårfångad fisk och man behöver inte vara Sveriges bästa flugfiskare för det!
Alla kan fiska, gammal som ung, men det kanske handlar om väder, vind, temperatur i luften och i vattnet mm om regnbågen är på hugget!
Du vet att fiskekortet för Skruven gäller i 24 timmar?