SKRIV ETT INLÄGG

Välkommen att skriva i gästboken.

:) ;) :D :( :O :P :| :S

GÄSTBOK

Antal inlägg: 70

Namn: Karlsson
Tidpunkt: 2017-05-16 10:47
Urdåligt fiske i skruven .Fiskade i 10 timmar inte ett liv och inget vak.
Det verkar vara utfiskat ,något liv borde det vara på 10 timmar.
Jag bedömer att det borde fyllas på efter som det togs så mycket vid premiären ca 90 st (30X3). Har fiskat där tidigare med 0 resultat men då har sjön inte varit heldöd som den var nu. Detta resulterar i dåliga vibbar för kommande fiske ,ryktet sprider sig fort.

Namn: Titti Silwärn, Mariannelunds fiskeklubb
Tidpunkt: 2017-05-03 12:20
Hej Bengt Falke! Vi i Mariannelunds fiskeklubb har 4 båtar för uthyrning vid våra sjöar vi arrenderar och som man kan hyra via Frendo. Enligt allemansrätten får man lägga i sin egen båt i en sjö tillfälligt, men vi i klubben ser att man helst inte gör det p.g.a den stora smittorisken som finns från en båt när den flyttas mellan olika sjöar. Det är mycket viktigt att man ordentligt rengör båten under varje gång, om man flyttar en båt till en annan sjö. Eksjö kommun äger marken vid våra sjöar och de tillåter inte någon att lägga sin båt vid någon strandkant permanent. Mitt råd är att du hyr en av våra båtar. Är du medlem betalar du bara 10 kr/timme annars 40 kr/timme. MVH/Titti

Namn: Samir.Z
Tidpunkt: 2017-04-28 21:45
3 riktigt fina fiskar drog jag upp på premiären. Mycket trevligt

Namn: Bengt Falke
Tidpunkt: 2017-04-10 17:38
Hej!
Jag undrar om man får använda en egen liten båt i något av era vatten och var det i så fall finna möjlighet att lägga i?
Mvh/Bengt Falke

Namn: Magnus/Mariannelunds fiskeklubb
Tidpunkt: 2016-08-16 09:04
Mariannelunds fiskeklubb har fått hjälp av Richard Kullmer att syna av Skruven med hjälp av ekolod och det visade sej att det finns gott om Regnbåge i sjön!

Namn: Henrik
Tidpunkt: 2016-05-01 08:41
Dåligt fiske i skruven? Nädå!
Jag tog mina första två på 5 min och den sista strax innan kl nio. Alla fiskar var i fint skick och vägde från 1.5 till 2.2kg.
Flera runt i kring oss fick massor med fisk så dåligt var det minsann inte, men man ska inte tro att det är en garanti att man får fisk. Då är det bättre att gå till frysdisken i affären!

Namn: Titti Silwärn/Mariannelunds fiskeklubb
Tidpunkt: 2016-04-30 14:46
Hej Milan! Det går utmärkt att fiska med flugfiske i Skruven. Sen kan det variera från dag till dag vad regnbågen nappar på beroende på väder mm Tänk bara på att inte gå i sjön, för det är sankmark och mycket dy på vissa ställen. Lycka till!

Namn: Titti Silwärn/Mariannelunds fiskeklubb
Tidpunkt: 2016-04-30 14:40
Hej! Enligt ditt inlägg kl: 07.15 i dag, så har du väl inte hunnit fiska mer än ett par timmar? Du är väl medveten om att Skruvens fiskekort gäller i 24 timmar för 3 st regnbågar!
41 Personer löste Skruvenkort till premiären.Under tiden 18-21 då vi hade ett pris till största fisk, så hade ca: 50 regnbågar tagits upp under de 3 första timmarna. Då återstår 21 timmar att fortsätta fiska för att få upp sin pott på 3 st.
Tyvärr har vi ett stort problem med tjuvfiske i Skruven. Det är jätte tråkigt då vi i klubben köper in fisk för i-släpp och sen går andra och plockar upp dom olagligt.
Därför har vi nu utbildat flera fisketillsynsmän som ständigt har övervakning på fisket och beslagtar all fiskeutrustning och gör en polisanmälan om tjuvfiske sker.

Namn: Besviken
Tidpunkt: 2016-04-30 07:15
Mycket besviken på fisket igår! Inte många som fick fisk och de som fick det hade fisken en eller två krokar i munnen, tjuvfisket verkar vara väldigt stort. Sista gången jag var där! 250 spänn åt skogen. Väldigt tråkigt när man sett fram emot detta fisket under lång tid.

Namn: Milan
Tidpunkt: 2016-04-29 16:30
Går det att fiska med fluga runt sjön?