SKRIV ETT INLÄGG

Välkommen att skriva i gästboken.

:) ;) :D :( :O :P :| :S

GÄSTBOK

Antal inlägg: 72

Namn: Joel Norum
Tidpunkt: 2021-09-11 19:33
Hej, jag önskar er alla god fiskelycka och stora baddingar den kommande fiskesäsogen🙏🎣🐠 Jag åt rödspätta ikväll och den smakade förfärligt illa och fick mig att längta tillbaka till Mariannelunds klarblåa vatten och fina firrar ♥️. Fish 4 Lyfe!

Namn: Titti Silwärn, Fisketillsyn
Tidpunkt: 2021-05-22 13:13
Hej alla fiskare!
Glöm inte bort att skicka in Fångstrapport till oss i Fiskeklubben när ni fiskat!
SKRUVEN är speciellt viktig så vi kan avgöra när det är dax att släppa i mer Regnbåge igen under året.
Likaså med BRUZAÅN då vi har stort intresse med att få veta mått och vikt på våra fina Bäcköringar.
/Titti Silwärn, Fisketillsyn

Privat meddelande
(2021-05-09 15:29)

Privat meddelande
(2020-09-06 21:42)

Namn: Agge
Tidpunkt: 2020-08-10 11:30
Roligt fiske! Vi fick upp två över 1.5 kg som vi tog hem samt 2st runt kilot som vi släppte tillbaka. Kommer tillbaka!

Tidpunkt: 2020-07-23 17:16
Hej Mathias.
Roligt ni fick full fångst men gjorde 2 st Catch and Release som val

Det gillar vi i Fiskeklubben å att det finns ni som VERKLIGA SPORTFISKARE SOM ER!
Årerutsättning av regnbåge går bra så länge regnbågen inte är skadad eller är uppe på land för länge.
Välkomna tillbax igen.
/Titti

Namn: Mathias
Tidpunkt: 2020-07-21 11:08
Mörrumsbor på besök och tackar för ett kanonfint fiske en sommardag i juli. 3 fina bågar mellan 2-3 kilo krokades och många hugg inkl flera tappade.

Vi släppte tillbaka 2 och behöll en. Har inte koll om man får återutsätta fångad fisk men dom var vid gott vigör.

Tidpunkt: 2020-05-19 22:57
Hej Clas!
Om du inte läst på hemsidan öppnar Skruven upp torsdag 21/5 kl. 06:00.
Det handlar för oss inte om att kunna ha en premiär med ett visst antal personer för de står ju inte tillsammans utan utspridda runt Skruven.
För oss handlar det om att vi i styrelsen blir utsatta med att vara nära alla fiskare som står i stora grupper och i kö 1 timme innan och ska lösa skruven & medlemskort mm samt vid samlingen med vägningen sen.
Vi i styrelsen vill inte utsätta oss själva för det och vill inte riskera att det blir stora samlingar på ett ställe då det finns många äldre som oxå fiskar.
Därför öppnar vi bara upp skruven 21/5 kl.06.00 och det blir ju som en slags premiär fast utan tillställning och att man får Swisha eller köpa skruvenkort på Frendo, men då efter kl. 8.00 för det öppnar då det är helgdag.

Namn: Clas
Tidpunkt: 2020-05-17 02:10
Hej!
Premiären blev inställd men nu är det en månad sedan och fortfarande tyst. När är tanekn att ni släpper fisket i Skruven? Maj? Juni?
Kan ni inte ha någon begränsning där först får anmäla sig med max 50 personer den ena dagen. Corona lär vara kvar längre, ska vi inte få fiska tills dess?
Clas

Tidpunkt: 2020-04-16 19:20
Hej Kalle. Tyvärr får vi ställa in premiären för 2020 p.g.a corona krisen då det brukar vara mellan 150-200 st vid premiären som samlas för att köpa medlems och fiskekort samt vid vägningen senare på kvällen.
Jo vi kommer inom kort öppna upp skruven för säsongen men inte beslutat om datum än bara nu i vår. Så håll utkik på vår hemsida för ytterligare info.